Фото: ОГРОМНА ТАГА по враќањето од матурска екскурзија

Семејствата и пријателите едвај дочекале нивните мили матуранти од Делница, да ги прегрнат после страшната трагедија која им се случила на патување

Пронајдете не на следниве мрежи: