Фото: Ова дете – сака дете!

Loading...

Желбата за храна понекогаш неможеме да ја контролираме. Но да ставаме во уста се што ќе ни дојде при рака?
За девојчево на сликата неможеме точно да кажеме дали е навистина гладна или не, но едно е сигурно: Ова дете сака дете!
Желбата за храна понекогаш неможеме да ја контролираме. Но да ставаме во уста се што ќе ни дојде при рака?

loading...
Loading...