ФОТО: Ова е човекот со најширокиот јазик на светот!

Loading...

Бајрон Шеклер е татко на две деца и е горд сопственик на новиот Гинисов рекорд за поседување на најширокиот јазик на светот!Неговиот јазик е широк 8,3 cm што е за половина центиметар повеќе од претходниот рекорд. Забележувајќи го стариот рекорд во книгата, неговата ќерка го натерала да се пријави, бидејќи биле убедена дека може да победи.
Бајрон рече дека тоа не го интересирало. Да не беше контактиран од страна на луѓето од Гинис, веројатно би заборавил на целата работа. Тој исто така рече дека му е сеедно дали некој ќе го собори неговиот рекорд или не.
„Луѓето мислат дека ова е одвратно и веројатно се во право, но истовремено е и забавно. Навистина немам видено некој да си го покажува својот јазик, освен Мајли Сајрус или Џин Симонс“, рекол Бајрон.Неговиот јазик е широк 8,3 cm што е за половина центиметар повеќе од претходниот рекорд. Забележувајќи го стариот рекорд во книгата, неговата ќерка

loading...
Loading...