Фото: Ова е девојката која ја истепа Ана Николиќ

Loading...

Девојката која ја нападна Ана Николиќ е Манда Поповиќ, од Подгорица која во хотелската соба на Маестрал заедно со нејзината сестра ја нападнала српската пејачка.Девојката која ја нападна Ана Николиќ е Манда Поповиќ, од Подгорица која во хотелската соба на Маестрал заедно со нејзината сестра ја нападнала српската пејачка која беше повредена,а се зборува дека девојката на албанскиот бизнисмен Ќазим Осман и порано била осомничена за учество во слични инциденти.
Манда, поранешната девојка на славниот српски кошаркар Марко Јариќ со уште две девојки пред 4 години, физички се пресметала, односно ја нападнала А.Б. удирајќи ја со боксови по главата и телото и при тоа и ја скубеле косата и ја раскинале облеката…
Повеќе на ТЗМ.МКДевојката која ја нападна Ана Николиќ е Манда Поповиќ, од Подгорица која во хотелската соба на Маестрал заедно со нејз

loading...
Loading...