Фото: Павел Атман стана татко!

Голема радост во семејството Атман, кое денеска ја доби својата прва принова.Голема радост во семејството Атман, кое денеска ја доби својата прва принова. Среќните родители, Анна и Павел Атман, од денеска се побогати за прекрасниот син Мајк, кој со своите габарити (58 см. и 3,9 кг.) е потенцијален спортски наследник на својот славен татко.
Честитки до среќните родители. 
Извор: rkmetalurgГолема радост во семејството Атман, кое денеска ја доби својата прва принова. Среќните родители, Анна и Павел Атман, од денеска се побогати за прек

Пронајдете не на следниве мрежи: