Фото: Перо Антиќ играше со пет лични грешки

На 39 секунди до крајот, нашиот капитен доби техничка грешка, што за него беше петта лична, па според правилата тој мораше да го напушти теренот.
Но, Перо Антиќ на 20 секунди до крајот има офанзивен скок за Македонија (според статистиката).

Извор/Фото: kurir.mk

Пронајдете не на следниве мрежи: