Фото: Починала по само 12 часа откако ги видела своите 3 ќерки пред олтар!

Сестрите Сара (19), Кајли (21) и Џоди Свејлс (22) од Сневил, Џорџија, се испратиле од мајка си 12 часа после нивната т

Loading...