Фото: Поени за нашата селекција

Според кошаркарските правила, јасно е дека македонската кошаркарска репрезентација беше драстично оштетена на мечот со Црна Гора.Еве кои се кошаркарските правила во однос на ваквите случаеви, јасно е дека противничкиот кошаркар не смееше да ја допре мрежата, но тоа се случи и беше премногу впечатливо, но, сепак, правдата, барем до овој момент не е задоволена.
Фото: zase.mkЕве кои се кошаркарските правила во однос на ваквите случаеви, јасно е дека противничкиот кошаркар не смееше да ја доп

Пронајдете не на следниве мрежи: