Фото: Погледнете каков стајлинг има Бритни за во црква!

Loading...

Посетата на црквата е вообичаена, но не е вообичаена облеката која на себе ја носеше Бритни.Пејачката Бритни Спирс вчера заедно со нејзиното момче ја посетија црквата Вестлејк Вилиџ во Калифотнија.
Посетата на црквата е вообичаена, но не е вообичаена облеката која на себе ја носеше Бритни.
Повеќе на ТЗМ.МКПејачката Бритни Спирс вчера заедно со нејзиното момче ја посетија црквата Вестлејк Вилиџ во Калифотнија.

loading...
Loading...