Фото: Прекрасен спој на уметноста и храната во едно

Loading...

Кога храната е допрена од вештите раце на многу креативни уметници изгледа токму како на фотографиите од нашата галерија која ви ја издвојуваме денес. Неверојатно добри, креативни и инспирирани од се што не опкружува, погледнете како уметниците ширум светот се поиграле со храната и создале навистина воодушевувачки декорации од намирниците кои секојдневно ги консумраме.
Погледнете ја галеријата тукаНеверојатно добри, креативни и инспирирани од се што не опкружува, погледнете како уметниците ширум светот се поиграле со храната и создале нависти

loading...
Loading...