Фото: Преполна салата Борис Трајковски

Атмосферата во спортската сала „Борис Трајковски“ е доста возбудлива, а салата е преполна до последното место. Македонците денес им даваат целосна поддршка на кошаркарите во пријателскиот натпревар со Литванија. 
Ова е подготвителен натпревар за претстојното Европско кошаркарско првенство на кое ќе игра и нашата селекција.
По овој натпревар нашите кошаркари ќе патуваат во Шпанија каде што ќе одиграат два натпревари во кошаркарската селексција на Шпанија. 

Фото.А1онМакедонците денес им даваат целосна поддршка на кошаркарите во пријателскиот натпревар со Литванија. 
Ова е подготвителен натпревар за

Пронајдете не на следниве мрежи: