Фото: Промоција на монументалната едиција МАКЕДОНСКИ ДЕЈЦИ

Loading...

Денес директорот на Државниот Архив, Филип Петровски ја промовираше монументалната едиција МАКЕДОНСКИ ДЕЈЦИ.
На промоцијата присуствув

loading...
Loading...