Фото: Прoпуши ли Шеќеринска?

Loading...

Зоран Заев, неговата заменичка Радмила Шекеринска и останатите членови од раководството на СДСМ, заеднички го проследија натпреварот на Македонија против селекцијата на Црна Гора.Тоа што e особено впечатливо на една од фотографиите кои ги објави портал Плусинфо се двете кутии цигари кои се наоѓаат пред потпретседателката на партијата Радмила Шекеринска, која според нашите информации не е пушач.
Останува отворено прашањето дали Радмила Шекеринска пропуши и дали воедно го прекршува Законот за пушење, со оглед на тоа што се наоѓа на јавно место? Ние ќе се обидеме да добиеме информација дали во меѓувреме заменик-претседателот на СДСМ станала пушач.
Извор: kurir.mkТоа што e особено впечатливо на една од фотографиите кои ги објави портал Плусинфо се двете кутии цигари кои се наоѓаат пред потпретседат

loading...
Loading...