Фото: Проширување на потребите за во WC

Loading...

Сликањето во WC за на Фејсбук на сите ни е добро познато.
Но има и онакви на кои нормално им пречи ваквата појава, па токму поради тоа морале да преземат соодветни мерки.
За да можат на раат да си завршат со она за кое влегле во WC-то , покрај WC за машки и женски, решиле да додадат уште една просторија за „нафурани девојки“. Таму тие ќе можат да се сликаат колку што сакаат.
Како ви се допаѓа идејата? Дали и вас ви пречат „нафураните девојки“?
Сликањето во WC за на Фејсбук на сите ни е добро познато.
Но има и онакви на кои

loading...
Loading...