Фото: Провокативната Јелена од „Фарма“ орално го задоволува менаџерот

Loading...

Познатата пејачка и учесничка на реалното шоу „Фарма“, Јелена Јовановиќ се покажа во вистинско светло. На интернет се објави фотографии каде Јелена орално го задоволува менаџерот Гаја. 

 
Тој го демантира ова, но сепак фотографиите го покажуваат спротивното. 
Овие фотографии дефинитивно кренаа прашина и сите се во исчекување што по овие фотографии. 

 На интернет се објави фотографии каде Јелена орално го задоволува менаџерот Гаја. 

loading...
Loading...