Фото: Розга не можеше да облече пократко фустанче!

Loading...

Јелена Розга и во четвртата деценија од животот е спремна да ги покаже своите атрибути.Јелена Розга и во четвртата деценија од животот е спремна да ги покаже своите атрибути.
Хрватската пејачка на настапот на „Пивофест“ во Карловац, повторно се стегна во прекраток фустан. Позната по своите енергични настапи, таа ја „почести“ публиката во првите редови и со „скриените“ делови од под фустанчето.
Погледнете ги фотограшиите на ТЗМ.МКЈелена Розга и во четвртата деценија од животот е спремна да ги покаже своите атрибути.

loading...
Loading...