Фото: Сања Лефкова отпатува на фестивалот во Турција

Loading...

Нов накит и нова гардероба – Сања Лефкова спремна отпатува во Турција!Пејачката Сања Лефкова денеска отпатува во Дениси, Турција, на фестивалот “Памук кале”, кој се одржува по прв пат, а Сања е првата гостинка од Македонија.
Модното студио „Bilia“ е задолжено за изгледот на Сања која ја креираше облека за пејачката, додека „Русевска дизајн“ ја снабди со накит.
Погледнете ги фотографиите на: ТЗМ.МКПејачката Сања Лефкова денеска отпатува во Дениси, Турција, на фестив

loading...
Loading...