Фото: Седнала на електрична ограда – Видеото за 2 дена имало половина милион прегледи

Loading...

Либи Латимер од Нов Зеланд објавила видео на својот Фејсбук профил кое привлече големо внимание и за само 2 дена имало половина милион прегледи.Имено Либи на Фејсбук ветила дека доколку собере 100 лајкови, ќе седне на електрична ограда, а потоа снимката ќе ја објави како доказ. Бидејќи собрала доволно лајкови Либи го исполнила своето ветување, но искуството не било баш пријатно и добро е што воопшто преживеала.
Девојката ги соблекла панталоните и гаќите и по мало двоумење, седнала на оградата која била под напон. Штом дошла во контакт со жицата, вриснала и паднала на земја.
Повеќето од коментарите под видеото биле дека целата приказна е наместена, но од девојката немало одговор. Имено Либи на Фејсбук ветила дека доколку собере 100 лајкови, ќе седне на електрична ограда, а потоа снимката ќе ја објави како доказ. Бидејќи собр

loading...
Loading...