Фото: Секој сака ваква роденденска честитка од заводливата Марјана Станојковска

Loading...

Заводливата Македонска Марјана Станојковска, како и секогаш е оргинална и знае како да ги задоволи своите обожаватели, посебно оние од посилниот пол. Марјана на препознатлив начин го честиташе роденденот на таблоидниот магазин Свет. 
Заводлива, сексипилна и пред се разголена, таа позираше за овогодинешниот роденден на „Свет“ и јубилејниот 400-ти број на овој магазин. 
Секој би сакал ваква роденденска честитка од провокативната Марјана Станојковска нели?
Фото.Свет

 Марјана на препознатлив начин го честиташе роденденот на таблоидниот магазин Свет. 
Заводлива, сексипилна и пред се разголена, таа поз

loading...
Loading...