Фото: СЕВЕ СО ЖЕЖОК ШОРЦ за половина час собра 2000 лајкови

Loading...

Атрактивната пејачка овој пат пријателите ги изнаенади со нејзината последна фотографија и за неа доби многу пофални зборови.Хрватската пејачка Северина во последно време е многу активна на социјалните мрежи.
Таа пред секој свој настап се фотографира и фотографиите ги споделува на сцоијалните мрежи.
Атрактивната пејачка овој пат пријателите ги изнаенади со нејзината последна фотографија и за неа доби многу пофални зборови.

За само половина час оваа слика доби 2.000 лајкови.
На следниот ЛИНК погледнете ја фотографијата на Севе која се здоби со безброј негативни коментари.Хрватската пејачка Северина во последно време е многу активна на социјалните мрежи.
Таа пред секој свој настап се фотографира и фотографиит

loading...
Loading...