Фото: Северина ужива во секој миг со синот Александар

Loading...

Северина не се дели од синот Александар!И покрај медиумската војна која ја води со својот поранешен сопруг Милан Поповиќ, хрватската пејачка Северина не се дели од синчето Александар. Секој можен миг го искористува да ужива со него.
Повеќе на ТЗМ.МКИ покрај медиумската војна која ја води со својот поранешен сопруг Милан Поповиќ, хрватската пејачка Северина не се де

loading...
Loading...