Фото: Скопје, Гевгелија и Македонски Брод: „Младите му веруваат на ВМРО-ДПМНЕ“

Loading...

Граѓаните на секаков можен начин ја искажуваат довербата во ВМРО-ДПМНЕ…Додека Зоран Заев продолжува да го тера своето деструктивно сценарио, и без поддршка од граѓаните, Никола Груевски, и неговата партијата и натаму уживаат најголема доверба кај сите граѓани,а посебно кај младите.
Тие на секаков можен начин ја искажуваат довербата во ВМРО-ДПМНЕ ширум Македонија, а еве што се случува во Скопје, Гевгелија и Македонски Брод.

Транспаренти има и во главниот град Скопје – Погледнете на следниот ЛИНКДодека Зоран Заев продолжува да го тера своето деструктивно сценарио, и без поддршка од граѓаните, Никола Груевски, и неговата партијата и натаму у

loading...
Loading...