Фото: Славната актерка Портман, моќно за „Мадам Фигаро“

Loading...

Иако во секојдневниот живот Натали Портман ретко користи дури и минимален сет на козметика, пред камерите ситуацијата очигледно се менува.Иако во секојдневниот живот Натали Портман ретко користи дури и минимален сет на козметика, пред камерите ситуацијата очигледно се менува.
Доказ за тоа е најновиот број на „Мадам Фигаро“. На страниците на ова култно списание таа се појавува со црвени сензуални усни и нашминкани очи со кои одзема здив.
Славната актерка е дефинитивно совршена за рекламирање на козметички линии, која моќно и успешно наметнува, што секоја жена треба да има во својата козметика.
Погледнете ги фотографиите на: ТЗМ.МКИако во секојдневниот живот Натали Портман ретко користи дури и минимален сет на козметика, пред каме

loading...
Loading...