Фото: Со автомобил влетале директно во куќа!

Двајца возачи се полесно повредени, откако денеска околу 15 часот се случи сообаќајка на аголот од Церска и Вардарска улица во Србија. Овој пат двата автомобили влетале во кројачки салон, кој за среќа бил празен и нема повредени. 
Пред две недели, токму на ова место се случи слична сообраќајка, но во салонот немало никој.
Двајцата возачи кои страдаа во сообраќајката се полесно повредени само бидејќи им се вклучиле воздушните перничиња.Овој пат двата автомобили влетале во кројачки салон, кој за среќа бил празен и нема повредени. 
Пред две недели, токму на ова место се

Пронајдете не на следниве мрежи: