Фото: Со Даунов синдром тој е шампион во кревање тегови

Loading...

Џон Стоклос е инспирација за оние кои сакаат да постигнат нешто во животот, а немаат храброст за тоа. Тој со Даунов синдром е шампион во кревање тегови и познат натпреварувач низ целиот свет.Џон Стоклос е инспирација за оние кои сакаат да постигнат нешто во животот, а немаат храброст за тоа. Тој со Даунов синдром е шампион во кревање тегови и познат натпреварувач низ целиот свет.
Џон има 31 година и не дозволува хендикепот да му попречи во животните достигнувања.
Тој не само што учествува на параолимписки натпревари, туку победува и на регуларни шампионати.
Повеќе на ТЗМ.МКЏон Стоклос е инспирација за оние кои сакаат да постигнат нешто во животот, а немаат храброст за тоа.

loading...
Loading...