Фото: Со транспаренти, младите од Скопје му испраќаат јасна порака на Заев

Loading...

Преку големи транспаренти младите му испраќаат порака на лидерот на СДСМ.Тие во пораките истакнати на неколку локации во Скопје, му порачуваат на Заев дека ќе ги изгуби изборите кои следуваат.

„Датумот не е важен, секако 5-ти јуни ќе ви биде тажен“.
„24.04 или 05.06 сеедно, пак ќе изгубите“.
Транспаренти има и во Гевгелија и Македонски Брод – Погледнете на следниот ЛИНКТие во пораките истакнати на неколку локации во Скопје, му порачуваат на Заев дека ќе ги изгуби изборите кои следуваат.

loading...
Loading...