Фото: Сораја не се врзува во кола – не и ги собира градите

Loading...

Српската стралета, позната по совршеното тело, позираше откопчана до стомак позади воланот на својот автомобил. Српските медиуми ја пренесоа оваа вест, коментирајќи дека таа го крши законот, бидејќи во Србија, исто како и кај нас, појасот е задолжителен за возачот и совозачот. 
Но Сораја без проблем ја објави оваа фотка на социјалните мрежи. Веројатно не се плаши од никаква казна, бидејќи нема полицаец кој покрај таквото деколте ќе размислува за прекршокот. :)Српската стралета, позната по совршеното тело, позираше откопчана до стомак позади воланот на својот автомобил. Српските медиуми ја пренесоа

loading...
Loading...