Фото: Станија без шминка!

Loading...

Станија ги почести своите фанови со фотка од себе без шминка. 
Таа реши да го следи трендот кој моментално владее меѓу познатите – објавување слики без шминка.
Станија ја објави оваа фотографија и под неа напиша: „Денес е ден за љубов… Не станувам од кревет!“
Фото: facebook
 Станија ги почести своите фанови со фотка од себе без шминка. 
Таа реши да го следи трендот к

loading...
Loading...