Фото: Станија и Филип се венчале?!

Loading...

За момент оваа фотографија ги збуни сите! Филип во одело, а Станија во краток бел фустан, кој потсеќа на венчаница и со круна на главата.За момент оваа фотографија ги збуни сите! Филип во одело, а Станија во краток бел фустан, кој потсеќа на венчаница и со круна на главата.
Дали е можно да се венчале, а тоа никој да не го дознае?!
Повеќе на ТЗМ.МК
 За момент оваа фотографија ги збуни сите! Филип во одело, а Станија во краток бел фустан, кој потсеќа на венчаница и с

loading...
Loading...