Фото: Што се случило со Фиби од серијата Пријатели?

Loading...

Се сеќавате на Фиби од познатата хумористична серија „Пријатели“? Таа беше убава, смешна и омилена на публиката. 
Дали откако ќе ја видите оваа фотографија ќе претпоставите дека тоа е прекрасната Фиби? Што се случи со нејзината убавина и нејзиниот позитивен дух? 
Папараците успеаа да ја начекаат Лиса Кудро во издание какво никогаш не би помислиле дека ќе ја видите. Без шминка, со потечено лице и без својата прекрасна насмевка. 
Дали навистина човек може толку драстично да се смени? 

 
 Се сеќавате на Фиби од познатата хумористична серија „Пријатели“? Таа беше убава, смешна и омилена на публ

loading...
Loading...