Фото: СТРАШНО: Готвење со кондоми – специјалитет во Јапонија!

Loading...

Првично мислев дека ова е шега, но очигледно не е. Оброците со кондоми се дело на Кајсуке Кагами (автор на манга стрипот „Sentou Hakai Gakuen Dangerous“).  Овој прирачник за готвење се состои од 11 лесни рецепти, вклучувајќи примамливи задоволства како „Суши со кондом, „Полнето месо во кондом“, „Градинарски полжав со путер во кондом“ и „Колачиња во кондом“.

Целата работа е да се поттикнат луѓето на безбеден секс, бидејќи за Јапонците се вели дека се “третите најлоши корисници на кондоми во светот“.
Сепак, некој со „пенис алергија“, треба да обрне внимание на кондомите, дека се користат само за готвење и послужување при храната. Ако сакате можете да си нарачате овде.  Овој прирачник за готвење се состои од 11 лесни рецепти, вклучувајќи примамливи задоволства како „Суши со кондом, „Полнето месо во конд

loading...
Loading...