Фото: Субрата Рој го купи најскапиот автомобил во Македонија

Loading...

Сахара груп ја купи најскапата кола во Македонија, па нејзиниот сопственик Субрата Рој ќе се вози во „Бентли&ldq

loading...
Loading...