Фото: Судијка се сексала со затвореник во соба за посета

Шокантна вест ја стресе Индијана, откако беше објавено дека судијка имала секс со затвореник во собата за посета. 
Лиза Трејлор Вулф, се соочува со обвинение за непрофесионално однесување затоа што водела љубов со 26-годишен затвореник во затворската соба за посета.
Според локалните медиуми, таа била во интимна врска со затвореникот.
Судот, откако слушна за оваа шокантна вест реши да покрене дисциплинска постапка против неа, но тужба засега нема да има.
Извор. КурирШокантна вест ја стресе Индијана, откако беше објавено дека судијка имала секс со затвореник во собата за посета.&nbsp

Пронајдете не на следниве мрежи: