Фото: Сузана Гавазова со нов имиџ

Loading...

Заколнатата црнка полека преминува во блондинка.Заколнатата црнка полека преминува во блондинка. Фолкерката по се изгледа е желна за промени и одлучила по долги години фурање костенлива боја на коса да ја осветли, па полека да се прешалта во категоријата на девојки со Барби-изглед – односно русокоси, пишува Вечер.
Ние ви приложуваме фотографии со Гавазова со црна и руса коса, а вие одлучете во кое издание повеќе ви се допаѓа. 
Повеќе на ТЗМ.МКЗаколнатата црнка полека преминува во блондинка. Фолкерката по се изгледа е желна за промени и одлучила по долги години фурање костенлива боја на к

loading...
Loading...