Фото: Тажната судбина на ова мало девојче нема да ве остави рамнодушни!

Loading...

Постојат голем број трагични детски судбини низ светот. Трагичната судбина на ова прекрасно мало девојче го расплака целиот свет, а ни вас нема да ве остави рамнодушни. 
Фотографијата која се појави на интернет, е поставена од нејзината баба која накратко ја раскажа судбината на ова мило девојче. 
Девојчето има само 5 години, а незината мајка беше во затвор за навреда, додека па татко и се уште е зад решетки за поседување на детска порнографија.
Моментално девојчето живее со нејзината баба, која ја постави фотографијата на социјалните мрежи.
„Нејзината мајка направи брза венчавка во судот. Мојата внука беше збунета и исплашена. Кога “венчавката“ заврши, нејзината мајка и даде полупрегратка и замина со својот нов сопруг“, напиша бабата на оваа убавица.
Таа истрчала во дворот, се наведнала, била повредена, се чувствувала напуштено и многу тажно.
За иднината на ова прекрасно девојче ќе се грижи нејзината баба која секојдневно ќе и ја дава љубовта која не ја добивала од своите родители. Трагичната судбина на ова прекрасно мало девојче го расплака целиот свет, а ни вас нема да ве остави рамнодушни. 
Фотографијата која с

loading...
Loading...