Фото: Телото на палавата Плејбој зајачица рај за сечии очи

Позната е во САД како една од зајачиците на Плејбој, а кога ќе се запознаете визуелно со нејзиното тело, ќе ви биде јасно и зошто.Позната е во САД како една од зајачиците на Плејбој, а кога ќе се запознаете визуелно со нејзиното тело, ќе ви биде јасно и зошто.
На плажа во Санта Моника, Жаклин Сведберг позираше пред објективот на фотографката Ракел Ричард, а провокативните пози кои ги правеше во рамки на фото-сесијата беа магнет за погледите од присутните на прекрасната плажа.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКПозната е во САД како една од зајачиците на Плејбој, а кога ќе се запознаете визуелно со нејзиното тело, ќе ви биде ја

Пронајдете не на следниве мрежи: