Фото: Темните сини нијанси се апсолутен хит оваа година

Од пролетните пастели преку летниот тиркиз па се до кралската сина, ова е бојата што ја освои модната сцена и која секогаш е во тренд.Од пролетните пастели преку летниот тиркиз па се до кралската сина, ова е бојата што ја освои модната сцена и која секогаш е во тренд. За периодот кога сивите облаци ќе го заменат Сонцето, темните сини нијанси се апсолутен хит кои воедно се закануваат да ја превземат популарноста на неприкосновената црна боја.
Повеќе на ТЗМ.МКОд пролетните пастели преку летниот тиркиз па се до кралската сина, ова е бојата што ја освои модната сцена и која сек

Пронајдете не на следниве мрежи: