Фото: Толку многу го разочарале ФОТОГРАФИИТЕ НА ЌЕРКА МУ што се самоубил

Лоредана Чиву се сликала за романското издание на магазинот Плејбој а кога нејзиниот татко го дознал тоа, се самоубил.Нејзиниот татко најпрво ја избегнувал….а подоцна се обесил во нивната семејна куќа.
-Го најдов како виси на греда во поткровјето. Никогаш нема да се опоравам од тој шок, раскажала таа.
Лоредана сега има 25 години и живее во Букурешт и вели дека и` е многу жал што немала прилика да разговара со својот татко.

 

-Тој не остави ниту писмо за збогување, а на сите до крајот им изгледал весело и уште не ни е јасно зошто се одлучил на ваков чекор, објаснила Лоредана.
Нејзиниот татко најпрво ја избегнувал….а подоцна се обесил во нивната семејна куќа.
-Го најдов како виси на греда во поткровјето. Никогаш

Пронајдете не на следниве мрежи: