Фото: Тошо, Цацко и Миле ве поздравуваат од Австралија

Loading...

Екипата на К-15, која ја сочинуваат познатите Цацко, Миле и Тошо кои ни го разубавуваат секојдневието со нивниот хумор, овој месец за прв пат се во Австралија, каде што ќе гостуваат и ќе одржат хумористични претстави во живо. 
Претставите ќе се одржат во Сиднеј, Мелбурн, Волонгонг и Перт. Македонците од Австралија, кои ги гледаа К-15 само на малите екрани, сега ќе имаат можност да се насмеат заедно со нив во живо. 
Легендарните Тошо, Цацко и Миле на својата фан страна на Фејсбук ги поздравија Македонците од Австралија со фотографија. 
 
 
 Екипата на К-15, која ја сочинуваат познатите Цацко, Миле и Тошо кои ни го разубавуваат секојдневието со нивниот хумор

loading...
Loading...