Фото: Туна ги полни клубовите во Албанија, Косово и Црна Гора

Loading...

Клубовите за нејзините настапи се постојано полни, а младите обожаватели ја користат секоја шанса да ѝ се приближат. Младата македонска пејачка со албанска националност неодамна заврши и во болница после еден од нејзините концерти. Сепак Туна ја продолжува својата турнеја низ Албанија, Косово и Црна Гора.
Клубовите за нејзините настапи се постојано полни, а младите обожаватели ја користат секоја шанса да ѝ се приближат. 
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКМладата македонска пејачка со албанска националност неодамна заврши и во&nbs

loading...
Loading...