Фото: Туна заврши во болница

Loading...

Пејачката Алтуна Седију попозната како Туна, објави фотографија на својот Фејсбук профил, додека прави инхалација.Пејачката Алтуна Седију попозната како Туна, објави фотографија на својот Фејсбук профил под која напиша:
– Благословена сум што ве имам вас!
Најверојатно убавата пејачка имала проблем со здравјето. На фотографијата може да се забележи дека таа прави инхалација.
Повеќе на ТЗМ.МКПејачката Алтуна Седију попозната како Туна, објави фотографија на својот Фејсбук профил под која напиша:

loading...
Loading...