Фото: Учесничката од „Големиот брат“ дава автограми и на лопати

Loading...

Ена Попов почна да дава автограми и на лопати!Српската водителка и пејачка Ена Попов, која беше учесничка во ВИП изданието на „Големиот брат“, верувале или не почна да дава автограми и на лопати, па за тоа дури и се пофали на социјалните мрежи.
Погледнете како изгледа тоа, на ТЗМ.МКСрпската водителка и пејачка Ена Попов, која беше учесничка во ВИП изданието на „Големиот брат“, верувале

loading...
Loading...