Фото: Вака изгледа Харис Џиновиќ без марама

Loading...

Црните пиратски марами и шешири веќе со години се заштитен знак на пејачот Харис Џиновиќ.Меѓутоа пејачот за да извади виза за во Велика Британија мораше да се слика со гола глава, да не беа неговите претпознатливи бркови немаше да го препознаеме.
Но наместо сликата без шешир да ја гледаат само цариниците, таа стана достапна за сите на интернет.
Џиновиќ шеширот за прв пат го ставил на почетокот на осумдесетите кога настапувал со групата „Сар е Рома“ и од тогаш тоа е негов заштитен знак. Брковите последен пат ги избричил во војска.
Погледнете како изгледа Харис Џиновиќ без марама или шешир на главата:

Меѓутоа пејачот за да извади виза за во Велика Британија мораше да се слика со гола глава, да не беа неговите претпознатливи бркови немаше да го пр

loading...
Loading...