Фото: Ваква фотографија од Цеца се уште немате видено!

Loading...

Може да се каже дека Цеца е најголемата ѕвезда на Балканот, фолк дива, контроверзна жена, мајка на две деца.На нејзините песни, многумина „сечеа вени“. Србите ќе речат дека таа е „една и единствена“ – Цеца Ражњатовиќ.
Но, се прашувате ли како изгледала Цеца кога била многу млада, кога ги направила првите чекори?!

 
 
Детенцето од сликата која ги вежба своите први чекори, денеска на високи потпетици самоуверено чекори на сцената пред илјадници фанови.
Како што пренесуваат медиумите во Србија, сликата веројатно настанала во нејзиниот роден крај. Цеца денеска изгледа прекрасно, а вака изгледала како мало двојченце.На нејзините песни, многумина „сечеа вени“. Србите ќе речат дека таа е „една и единствена“ &nd

loading...
Loading...