Фото: Вчера не тресеше Бранко – тој си седеше пред зграда

Loading...

Екс претседателот Бранко Црвенковски во тренерки пред зграда, исплашен од земјотресот.Екс претседателот Бранко Црвенковски во тренерки пред зграда, исплашен од земјотресот. Порано, во СДСМ велеа, „Епа тресе Бранко“… денеска Бранко не тресеше, туку беше стресен исто како и голем број граѓани.
Екс претседателот Бранко Црвенковски во тренерки пред зграда, исплашен од земјотресот. Порано, во СДСМ велеа, „Епа тресе Бранко“… ден

loading...