Фото: Во директен судир на два автомобила загинаа двајца

Loading...

Во сообраќајна несреќа каде што директно се судирја два автомобила загинаа двајца мажи. 
Сообраќајката се случила утрово на мостот на слободата во Нови Сад. При директниот судир, едниот од двата автомобили се запалил. Страната од мостот на кој се случила несреќата е затворена, а полицијата и истражниот судија вршат увид на лице место. 
Во сообраќајна несреќа каде што директно се судирја два автомобила загинаа двајца мажи. 

loading...
Loading...