Фото: Во домашна посета на Соња Тарчуловска: отец Партениј, отец Доситеј и Кирил

Loading...

Соња Тарчуловска ја посетија отец Партениј, отец Доситеј и Кирил.По несреќата која ја доживеа Соња Тарчуловска се опоравува полека од повредите во својот дом во кругот на семејството.
Таа на својот „Фејсбук“ профил објави фотографија на која во посета и се отец Партениј, отец Доситеј и Кирил заедно со нејзиниот сопруг.По несреќата која ја доживеа Соња

loading...
Loading...