Фото: Водителката Симона, топлес во Грција

Loading...

Помеѓу сите бикини фотографии со кои постојано го освежуваше нејзиниот профил на „Фејсбук“, Симона објави и фотографија каде се сонча топлес.
 Симона Николовска, водителката на шоуто „Танц со ѕвездите“,неколку дена уживаше со друштвото на грчкиот остров.
Помеѓу сите бикини фотографии со кои постојано го освежуваше нејзиниот профил на „Фејсбук“, се најде и оваа…
Погледнете ја фотографијата на ТЗМ.МКСимона Николовска, водителката на шоуто „Танц со ѕвездите“,неколку дена уживаше со друштвото на грчкиот остров.
Помеѓу сите бик

loading...
Loading...