ФОТО: Започна уште една капитална инвестиција во образованието!

Министерството за образование и наука започна со реализација на уште една капитална инвестиција за унапредување на образовната инфраструктура, објави денеска заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски на својот Фејсбук профил.– За потребите на учениците и наставниот кадар во СОУ „Нико Нестор“ во Струга, во состав на постојниот објект се гради нов, дополнителен објект со површина од 500 квадратни метри, со 6 нови училници и 4 кабинети. Се инвестираат речиси 15 милиони денари. Нека е аирлија!, напиша Ристовски.
– За потребите на учениците и наставниот кадар во СОУ „Нико Нестор“ во Струга, во состав на постојниот објект се гради нов, допол

Пронајдете не на следниве мрежи: