Фото: Запросување пред камерите на „Се или ништо“ – Кажи дали понудата важи?!

Loading...

Во студиото на шоуто „Се или нешто“ кое го води сексапилната Лила Филиповска се случи најоригиналното запросување досега.Еден од учесниците во шоуто, изненадувачки за сите во студиото, ја повика својата девојка да му помогне за изборот на кутија. Откако ја замоли својата избраничка да отвори кутија, од џебот извади мала сина кутија во која се наоѓаше веренички прстен, пренесува Сител.
Следуваше вообичаеното прашање – кажи дали понудата важи, a oдговорот ќе го дознаете вечерва вo шоуто „Се или нешто.“

Еден од учесниците во шоуто, изненадувачки за сите во студиото, ја повика својата девојка да му помогне за изборот на

loading...
Loading...